3-5 червня 2015 пройшов Перший Глобальний Саміт pest control

Враховуючи тенденції до зростання глобалізації галузі pest control, Національна Асоціація pest control Америки (NPMA) і Європейська конфедерація pest control (CEPA) 03-05 червня 2015 провели Глобальний саміт pest control, який був присвячений питанням боротьби зі шкідниками в харчовій промисловості і в забезпеченні охорони здоров'я в цілому.

Перший Глобальний Саміт pest control проходив 3-5 червня 2015 у Жуан-ле-Пін, в Антібі, на французькій Рив'єрі. Учасниками даного заходу так само стали Глава Української pest control асоціації Кріводонов Сергій Володимирович і засновник компанії СПЕЦСПЕКТР Анна Холостова.

На фото (зліва направо): Eitan Amichai (засновник найбільшої pest control компанії в Ізраїлі), Кріводонов Сергій, Партнер Eitan Amichai, Холостова Анна, Frederic Hurstel (бізнес директор по Європейському, Східному та Африканському напрямку компанії Pest WEst).

"Перший Глобальний Саміт дав можливість почути від спікерів про нові тенденції у сфері pest control. Успішні компанії у сфері контролю шкідників ділилися своїм досвідом і підказували практичні шляхи вирішення проблем галузі. А такі передові виробники препаратів для боротьби з комахами та гризунами як LODI Group, Bayer, Singenta розповіли про останні розробки новітніх інсектицидів, родентицидів та допоміжних pest control засобів. Виробники запевнили, що у зв'язку тим, що гостро стоїть питанням резистентності, активно працюють над створенням нових діючих речовин і формул. Саміт надав чудову можливість познайомитися з учасниками ринку pest control з усього світу, так само поспілкуватися з уже знайомими нам колегами. Крім цього, здивувала новина про те, то минулого тижня була сертифікована перша pest control компанія за стандартом En16636 згідно CEPA Certified. Такі заходи дають запал, заряджають енергією і надихають на ще більш ефективну роботу, яку, я впевнена, ми зможемо реалізувати в СПЕЦСПЕКТР", - розповіла про підсумки зустрічі засновник СПЕЦСПЕКТР, Анна Холостова.

На фото (зліва направо): Stephane (представник компанії LODI Groupe, France), Кріводонов Сергій, Холостова Анна, Anthony Brueziere (представник компанії LODI Groupe, France) і Ben (представник pest control компанії з Туреччини).

Однак, головною новиною і головним досягненням даної зустрічі для України стала домовленість Глави Української pest control асоціації Кріводонова Сергія Володимировича, Президента Європейської конфедерації pest control (CEPA) Бертрана Монморо і Президента Національної Асоціації pest control Америки (NPMA) Боба Розенберга про спільне проведення першого Глобального pest control Саміту в Україні цього року.

На фото (зліва направо): Бертран Монморо (Президент Європейської конфедерації pest control (CEPA)), Кріводонов Сергій (Голова Української pest control асоціації) і Боб Розенберг (Національної Асоціації pest control Америки (NPMA))

"Організація заходу такого рівня в Україні - це величезний прорив не тільки для України, але й для східної Європи в цілому. Підтримку Українського Саміту вже так само висловили представники Грузії, Азербайджану та Казахстану. Оскільки ринок pest control в Україні практично порожній, дуже погано розвинений і відрізняється мізерністю, а то і повною відсутністю, гарної якості pest control препаратів, устаткування, вимірювального устаткування і т.д., то в рамках Pest Control Саміту в Україні  буде проведена pest control виставка. Ми запросимо передових виробників pest control продуктів в Україні й дамо можливість відчути східноєвропейський ринок, його перспективність. Я вдячний Бертрану Монморо і Бобу Розенбергу за те, то вони погодилися стати активними учасниками даного заходу і надати саму непосильну допомогу в його проведенні "- поділився враженнями про наміченому співробітництві Сергій Володимирович.

Про цю домовленість буде опубліковано в засобах масової інформації, а також в журналі Pest Management Professional Magazine (USA).

На фото (зліва направо): Кріводонов Сергій (Голова Української pest control асоціації), Джим Федерік (Віце-презідентНаціональной Асоціації pest control США (NPMA)), Холостова Анна (засновник СПЕЦСПЕКТР) і Боб Розенберг (Національної Асоціації pest control США (NPMA))

Замовити дзвінок

Залишити заявку

Звернення до власника