Нова послуга - контроль птахів

Птахи - прекрасні тварини, одні з кращих друзів людини. Але не у випадку, коли різного роду птиці завдають значної шкоди будівлям, рекламним вивіскам, пам'ятникам архітектури і т.д. Реальна загроза нанесення матеріальної шкоди від птахів стоїть як перед підприємствами харчової промисловості, так і перед підприємствами будь-якого іншого роду діяльності, крім того:
- Птахи переносять інфекційні хвороби;
- Послід птахів може завдати шкоди інженерним спорудам і будь-якому іншому майну. Послід птахів містить кислі середовища, здатні руйнувати лакофарбові покриття;
- Гнізда птахів на опорах ліній електропередач викликають замикання ліній, що може призвести до пожеж;
- Птахи проникають в закриті приміщення: гіпермаркети, об'єкти харчової промисловості, виробничі приміщення, метрополітен - наносять матеріальну шкоду і просто створюють певні незручності.
З 15.06.2015г. компанія СПЕЦСПЕКТР вводить нову послугу в перелік надаваних - контроль птахів (як всередині, так і зовні приміщень).
Роботи проводяться за допомогою різноманітних фізичних, нехімічних і хімічних методів, що випробувані і довели свою ефективність в усьому світі.
При проведенні робіт з контролю птахів необхідно враховувати, що кожен об'єкт індивідуальний і вимагає творчого підходу до вирішення проблеми.
Фахівці нашої компанії з готовністю виїдуть на Ваш об'єкт, щоб знайти та застосувати найбільш оптимальну технологію з контролю птахів. Телефонуйте!

 

Замовити дзвінок

Залишити заявку

Звернення до власника