Дезінфекція
Знищення хвороботворних мікроорганізмів
8-9 листопада в м Київ відбувся семінар «Сучасні системи контролю безпеки харчових продуктів»
Організатори: Інститут післядипломної освіти КНУХТ, ВГО «Фумігаційна асоціація». За сприяння Міністерства аграрної політики та продовольства України.
Місце проведення: Інститут післядипломної освіти КНУХТ
Учасники семінару: представники бізнесу - оператори ринку в області аграрного виробництва, обігу продуктів харчування, зернозбереження, зернопереробки, логістики, аграрного пестконтролю, застосування пестицидів і агрохімікатів.
Питання, які були підняті у ході семінару:
- Нове в законодавчій і нормативній базі в сфері продовольчої безпеки;
- Міжнародні стандарти серії ISO, HACCP, OHSAS;
- Вхідний контроль якості зерна при його закладці на зберігання;
- Фітосанітарна безпека в Україні. Знезараження зерна та продуктів його переробки в процесі просування по логістичному ланцюгу;
- Класифікація пестицидів і агрохімікатів за призначенням і токсичністю, гігієнічні вимоги до них;
- Правила зберігання, транспортування та застосування пестицидів і агрохімікатів;
- Дезінсекція, дезінфекція, дератизація об'єктів.
У семінарі взяли участь засновник СПЕЦПСЕКТОР Холостова Анна і виконавчий директор Гончаренко Валентин.
"Подібні семінари - хороша платформа для обміну досвідом pest control компаній в Україні та для пізнання чогось нового в даній сфері", - поділилася враженням після семінару Холостова Анна.