Відбулося чергове засідання Комісії з Пест Контролю та Пест Менеджменту при ICC Ukraine

12.04.2016 відбулося чергове засідання Комісії з Пест Контролю та Пест Менеджменту при ICC Ukraine.


З вступним словом виступили Генеральний секретар при ICCUkraine і Голова Комісії з Пест Контролю та Пест Менеджменту при ICCUkraine.
На засіданні було відзначено про додаткові дії відносно створення Конфедерації Євро-Азійських Пест Менеджмент Асоціацій, які супроводжуються направленими листами в урядові і центральні органи влади з пропозицією взяти її створення і реалізацію під їх патронат і, в разі підтримки, надати відповідні доручення.

Ці звернення зосереджені на нашому глибокому переконанні, що у разі підтримки ініціативи урядом та органами влади України у створенні комісії з пест контролю та пест менеджменту при Міжнародній торговій палаті (ICC) у Парижі, потужної профільної міжнародної некомерційної організації з питань пест контролю та пест менеджменту (Конфедерації Євро-Азійських Пест Менеджмент Асоціацій), проведення Саміту з Пест Контролю та Пест Менеджменту, в рамках якого міжнародну виставку PESTCONTROLEXPO є мотивованою причиною, яка полягає у побудові в Україні фахового інституційно спроможного соціально відповідального осередку як основи економічної та продовольчої безпеки. 
Запозичення міжнародного досвіду, особливостей створення і функціонування різноманітних, але подібних за своєю місією та стратегічними цілями громадських галузевих об’єднань Європи та Азії, надасть чітке розуміння про їх організаційну специфіку.
Механізм діяльності та співпраці з національними та міжнародними інституціями переконає в обов’язковості реалізації заходів, що забезпечить якісні зміни та призведе до підвищення статусу міста та держави в цілому.
За ініціативою Голови правління Комісії з Пест Контролю та Пест Менеджменту при ICCUkraine, Кріводонова С.В., Генеральним секретарем, Михайловим В.Ю. направлено листа до штаб-квартири ICC у Парижі на Андреа Бахер, яка є представником Комітету з питань довкілля та енергетики, з пропозицією створення комісії з пест контролю та пест менеджменту при ICC штаб-квартири в Парижі та зробити нею коротку доповідь концепції цілей, розвитку та перспектив Комісії на засіданні Комітету з питань довкілля та енергетики при ICC.

Головою Комісії в даний час збираються пропозиції, з яких буде складатися концепція цілей, розвитку, перспектив Комісії з Пест Контролю та Пест Менеджменту при штаб-квартирі ICC та взаємодії з Комітетом з питань довкілля та енергетики при ICC.


Вирішено повідомити Регіональним Представникам ICC Ukraine про Бразильський арбітражний день ICC в Сан-Пауло і засіданні ICC в Парижі, в яких планує взяти участь Президент Українського національного комітету Міжнародної торгової палати (ICC Ukraine), Генеральному секретарю ICC Ukraine, Голові правління Комісії з Пест Контролю та Пест Менеджменту і деяких Регіональним представникам ICC Ukraine.
Мета участі в цих заходах - заявити про створення Конфедерації Євро-Азійських Пест Менеджмент Асоціацій в Україні, презентувати концепцію по створенню Комісії з Пест Контролю і Пест Менеджменту при штаб-квартирі ICC в Парижі та взаємодії між країнами-учасниками ICC по реалізації даної концепції.
Передбачається, при участі у заході в Сан-Пауло, звернутися до експертів у сфері арбітражу світового рівня з запитанням щодо інформації про міжнародні тарифи та їх складові з дезінфекції, дезінсекції (фумігації), дератизації при здійсненні міжнародних торгових операцій.
На засіданні у Парижі оприлюднити концепцію створення комісії з пест контролю та пест менеджменту при штаб-квартирі ICC у Парижі і одночасно у країнах-членах ICC для опрацювання та впровадження єдиної політики пест контролю та пест менеджменту у міжнародних відносинах у торгівлі.

 

Замовити дзвінок

Залишити заявку

Звернення до власника