Всеукраїнська конференція «Санітарний, ветеринарний, фітосанітарний нагляд: європейські стандарти, перспективи взаємодії держави і бізнесу»

Всеукраїнська конференція «Санітарний, ветеринарний, фітосанітарний нагляд: європейські стандарти, перспективи взаємодії держави і бізнесу»

9 квітня 2015 року у приміщенні Київського Національного Торговельно-Економічного Університету (КНТЕУ) відбудеться Всеукраїнська конференція «Санітарний, ветеринарний, фітосанітарний нагляд: європейські стандарти, перспективи взаємодії держави та бізнесу», організована Українською Пест Контроль Асоціацією, спільно з КНТЕУ та за підтримки Державної Регуляторної Служби України, Міністерства аграрної політики та продовольства України, Державної ветеринарної та фітосанітарної служби України.

Як вважає Кріводонов Сергій Володимирович, Президент Української Пест Контроль Асоціації: «Мета проведення цієї конференції полягає в тому, щоб ознайомити громадськість з сучасними можливостями та конкурентними перевагами від впровадження та адаптації міжнародних стандартів в Україні, тому, що це – шлях до зменшення державного тиску, зниження рівня державного санітарного, ветеринарного, фітосанітарного контролю. Водночас підвищення самовідповідальності та самоконтролю українського виробника». 

Конференція також торкнеться питань дерегуляції господарської діяльності, зокрема, питання реформування ветеринарного, фітосанітарного нагляду, в тому числі з точки зору світового досвіду стандартизації цієї сфери. 

В ході конференції також будуть порушені питання у сфері боротьби зі шкідниками, що продиктована впровадженням нового європейського стандарту з пест контролю En16636, який презентує Бертран Монморо, Президент Конфедерації Європейських Пест Менеджмент Асоціацій (CEPA, Брюссель). Буде піднято питання доцільності державного регулювання діяльності у сфері пест контроль. 

В ході роботи конференції відбудеться круглий стіл, присвячений обговоренню останніх змін в законодавстві (з дерегуляції), ефекту від їх впровадження та впливу на здійснення підприємницької діяльності. 
Дата проведення: 9 квітня 2015 року.
Місце проведення: м. Київ, вул. Кіото, 19. Приміщення КНТЕУ
Участь в конференції на платній основі. Вартість участі у конференції: 2500 гривень/чол.
Представникам державних органів влади, закладів науки та освіти, а також представникам ЗМІ - участь у конференції безкоштовна.
Посилання на онлайн-реєстрацію:https://drive.google.com/open?id=1pVbs28UOFFymNsAFPb7ilqVEclOq-kse2bBRW6uUoTk&authuser=0
Для отримання додаткової інформації стосовно участі в конференції звертатися:
044 242-8-444; 044 242-8-242 - Бай Іван Сергійович
e-mail: zahustgz@gmail.com, krivodonovsv@zgz.com.ua.
Після реєстрації Вам надійде підтвердження, яке необхідно видрукувати та надати при прибутті на конференцію.

 

Замовити дзвінок

Залишити заявку

Звернення до власника