Головна / Новини / Спецспектр стала официальным дистрибьютором компании Syngenta

Спецспектр стала офіційним дистриб'ютором компании Syngenta

Цього року компанія Спецспектр стала офіційним дистриб’ютором компанії Syngenta - провідного світового виробника засобів для боротьби та контролю шкідників.

 

 

Тепер, у нас за оптовими та роздрібними цінами можна придбати такі професійні засоби захисту від шкідників як:

 

- Адвіон - гель від тарганів (д/р 6 г/кг Індоксакарб). Адвіон - надзвичайно якісний і ефективний продукт. Нова діюча речовина – індоксакарб – робить цей гель продуктом IV класу небезпечності речовин, тобто, малонебезпечним. Фактично, гель стає токсичним всередині комахи: індоксакарб взаємодіє з ферментами, що змінюють його структуру та роблять токсичним.

 


- Деманд 10 CS, к.с. - мікрокапсульована суспензія від широкого спектру шкідників (д/р 100 г/л Лямбда-цигалотрин). Деманд – мікроінкапсульований препарат широкого спектру дії, яких на ринку мало. Враховуючи формуляцію, діючу речовину, низьку токсичність та норму витрати повинен бути оцінений практиками пест контролю.

 

- Талон RB, г. п. - родентицид в вигляді гранул та брикетів (д/р 0,05 г/кг Бродіфакум). Талон – малозатратний та ефективний антикоагулянтний родентицид. Для загибелі гризуна вистачає лише 5% звичайної денної кількості, що містить летальну дозу діючої речовини: 1.3 г для середньостатистичного щура або 0.2 г для миші.

Кожен з продуктів Сингенти: Деманд, Талон, Адвіон якісно виконує свої функції, володіє своїми цікавими особливостями (мікрокапсули Деманду, формуляція Талону, біоактивація Адвіону).

 

Дані засоби довели свою ефективність як у всьому світі, так і в Україні - в т.ч. згідно нашого особистого досвіду використання у професійній діяльності з пест контролю - боротьби зі шкідниками.
Телефон для довідок 067 444 04 58

 

Замовити дзвінок

Залишити заявку

Звернення до власника