Дезінфекція від COVID-19

В зв'язку з ситуацією, що склась в Україні та світі з COVID-19 (коронавірусна інфекція) рядом Постанов та Наказів на державному рівні рекомендовано дотримуватись карантинних заходів, одним з яких є проведення дезінфекції. Спиртовмісні дезінфікуючі засоби довели свою ефективність у знищенні вірусу на будь-яких поверхнях. Однак, дезінфекція методом протирання під час клінінгу не завджи дозволяє очистити та дезінфікувати ВСІ поверхні, до яких часто доторкаються, тому не є достатньо ефективною у боротьбі з COVID-19. 

 

Враховуючи вищесказане, Спецспектр розгорнув масштабну кампанію з проведення комплексних заходів дезінфекції проти COVID-19 (коронавірус). 

 

Де ми проводимо дезінфекції: 
* квартири, приватні будинки
* супермаркети, продовольчі магазини, ринки
* аптеки
* виробничі приміщення 
* офісні приміщення
* транспортні засоби
* лікарні, клініки, госпіталі
*навчальні заклади
*комунальні підприємства і ін.

 

Метод: дезінфекція аерозольним методом та методом оприскування, що дозволяє у стислі терміни провести обробку приміщень та надати доступ до його використання.

 

Якими препаратами: дезінфікуючими засобами, що є ефективними проти більшості бактерій, вірусів (у тому числі і коронавірусів) та збудників особливо небезпечних хвороб. Дезінфікуючі засоби дозволені до використання в Україні та мають всю необхідну дозвільну документацію.  

 

Проведення дезінфекції: проведення дезінфекції займає близько 30 хв. - 1 години (залежно від площі). Перед проведенням обробки необхідно закрити вікна, кватирки, тощо, захистити електрообладнання. Під час проведення дезінфекції забороняється перебувати в приміщенні особам, які не мають безпосереднього відношення до її проведення. Протягом 1 години після закінчення дезінфекції забороняється входити без ЗІЗ в оброблене приміщення (експозиція). Деякі сучасні дезінфекційні засоби не вимагають обов'язкового їх змивання з поверхонь (столи, робочі поврехні і т.п.) після обробки. 

 

Усім бажаючим провести комплексні заходи з дезінфекції прохання телефонувати (067) 444 04 58 або ЗАЛИШАТИ ЗАЯВКУ НА САЙТІ.

 

Будемо раді співпрацювати з Вами, бажаємо всім нам терпіння та здоров'я у цей нелегкий час!

Замовити дзвінок

Залишити заявку

Звернення до власника