Дезінфекція
Знищення хвороботворних мікроорганізмів
30 червня 2017 року організовано круглий стіл з питань безпеки харчових продуктів «СУЧАСНІ СИСТЕМИ ВПРОВАДЖЕННЯ БЕЗПЕКИ ПРОДУКТІВ ХАРЧУВАННЯ» Організаторами виступили ГО "Продовольча безпека України" та ГО "Фумігаційна асоціація"
Питання, підняті на круглому столі:
- Можливості фінансування малого і середнього бізнесу в контексті безпеки продуктів харчування;
- Забезпечення безпеки середовища життєдіяльності: виклики
- Імплементація європейських ринкових норм українського законодавства в сфері безпеки харчових продуктів нормам ЄС. Що очікувати і як діяти бізнесу, виробнику, споживачу
- Дорожня карта впровадження систем безпеки харчових продуктів в Україні
- Особливості впровадження принципів НАССР в Україні
"Дуже похвально, що питання харчової безпеки стає все актуальнішим в Україні, через те, що воно обов'язково включає і питання пест контролю. А так же приємно бачити старих знайомих і здобувати нових ", - розповіла свої враження про круглий стіл Холостова Анна